flag_en  flag_sr

MESI ABPI MD aparat


CENA: 200.000,00 DIN

 

MESI ABPI MD

PROFESIONALNI APARAT ZA MERENJE GLEŽANJSKO BRAHIJALNOG INDEKSA PRITISKA

MESI ABPI MD je aparat za dijagnostiku periferne arteriopatije, jednim merenjem daje brze, precizne i pouzdane rezultate gležanjskog indeksa (ABI), krvnog pritiska i pulsa. Moguć je pregled pojedinačnih rezultata merenja na ruci i gležnjevima: sistolni, dijastolni i srednji krvni pritisak. Merenje je ponovljivo i obavlja se u samo 3 minuta (umesto uobičajenih 30 minuta koliko je potrebno ultrazvučnom Dopplerovom metodom). Manžetne u tri različite boje (za gležnjeve i nadlakticu), čine upotrebu ovog aparata jednostavnom.
MESI ABPI MD je aparat preglednog ekrana, ergonomskog dizajna sa ugrađenom ručkom što omogućava njegovu potpunu prenosivost. Pored napajanja iz električne mreže, moguće je i baterijsko napajanje. 
MESI ABPI MD može se povezati sa računarom preko aplikacije MESI results, kako bi se dobili rezultati u elektronskoj formi, koje je moguće štampati u personalizovanom obliku (naziv, adresa i logo institucije, kao i lični podaci pacijenta).  
NAMENA: profesionalna upotreba
KARAKTERISTIKE
- Klinički potvrđena pouzdanost i tačnost aparata 
- Jednostavan za upotrebu
- Ergonomski dizajn malih dimenzija 
- Pregledan ekran od 4,3 inča
- Ugrađena ručka za laku prenosivost aparata
- Baterijsko napajanje 
- Napajanje iz električne mreže
- Vreme meranja: 3 minuta
- Mogućnost pregleda pojedinačnih rezultata merenja na ruci i gležnjevima (sistolni, dijastolni  i srednji krvni pritisak)
- Štampa rezultata merenja


GARANCIJA 3 GODINE

SADRŽAJ KOMPLETA

MESI ABPI MD aparat sa kompletom standardnih M manžetni (obima 22-32 cm) i velikih L manžetni (obima32-42 cm), punjiva baterija sa punjačem, pokretni stalak (podesiv po visini), USB kabl za povezivanje sa računarom i CD sa aplikacijom “MESI Results”  kupi