Način plaćanja

Online


PLAĆANJE KARTICAMA

Svoju online porudžbinu možete platiti koristeći Vašu Visa, DinaCard, American Express, MasterCard ili Maestro platnu karticu. Kako biste izvršili ovaj način plaćanja potrebno je da izaberete način plaćanja "Platna kartica", a potom ćete biti usmereni na „3D Secure“ stranu banke, gde ćete uneti podatke sa kartice i pratiti dalja uputstva.
Kupac koji koristi uslugu on-line plaćanja platnim karticama preko našeg sajta u obavezi je da ispuni sledeće uslove:

  • Dostava poručenih proizvoda moguća je samo na teritoriji Srbije
  • Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje na rate


PLAĆANJE NA 12 RATA - KREDITNIM KARTICAMA

Vlasnicima Banca Intesa kreditnih kartica Visa, MasterCard i American Express pružamo mogućnost plaćanja na rate, bez kamate - do 12 mesečnih rata
Kako biste izvršili ovaj način plaćanja potrebno je da izaberete način plaćanja "Platna kartica", a potom ćete biti usmereni na „3D Secure“ stranu banke, gde ćete uneti podatke sa kartice i pratiti dalja uputstva. Podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu. Nakon unosa podataka sa kartice, sistem će prepoznati da li je plaćanje na rate moguće karticom koju posedujete i dobićete novo polje gde klikom birate željeni broj rata za plaćanje Vaše porudžbine (2 - 12).
Kupac koji koristi uslugu online plaćanja na rate karticama na našoj online prodavnici mora ispunjavati sledeće uslove:

  • Dostava poručenih proizvoda moguća je samo na teritoriji Srbije
  • Samo vlasnik Banca Intesa kreditne kartice može izvršiti plaćanje


UPLATA NA RAČUN

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun kompanije PRIZMA Kragujevac, uz obavezno navođenje odgovarajućeg poziva na broj koji se generiše prilikom poručivanja. Nakon što završite proces poručivanja, na Vašu e-mail adresu će stići popunjena uplatnica sa svim neophodnim podacima za uplatu. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti, banci, ili putem Interneta ukoliko imate Internet pristup svom računu (web banking). Dostava poručenih proizvoda moguća je samo na teritoriji R. Srbije.


PLAĆANJE POUZEĆEM

Kod plaćanja pouzećem, poručene proizvode plaćate gotovinski, kuriru prilikom preuzimanja poručenih proizvoda.
Dostava poručenih proizvoda je BESPLATNA i moguća je samo na teritoriji R. Srbije.

Za sva dodatna pitanja, možete nam se obratiti besplatnim pozivom na broj 0800 200 000 ili putem E-maila: info@prizma.rs

PORUDŽBINE POUZEĆEM

Svoju porudžbinu nam možete uputiti i besplatnim pozivom na broj 0800 200 000
Dostava je besplatna na sve adrese u R. Srbiji, a plaćanje se vrši kuriru gotovinski prilikom preuzimanja poručenih proizvoda.

Plaćanje u PRIZMA prodavnicama

GOTOVINSKO PLAĆANJE - 5% POPUSTA za sve kupovine u vrednosti 2.400 dinara i više
Ukoliko preferirate gotovinsko plaćanje PRIZMA Kragujevac odobrava 5% POPUSTA* za sve kupovine čiji su iznosi 2.400 dinara ili veći.
*Naznačenih 5% popusta ne važi za kupovine tokom akcijskih popusta, proizvoda koji imaju promo cenu ili u slučaju zamene starog aparata za merenje krvnog pritiska kada se ostvaruje popust od 2.000 dinara (popusti se u ovakvim situacijama ne sabiraju).

PLAĆANJE KARTICAMA - 5% POPUSTA za sve kupovine u vrednosti 2.400 dinara i više
Ukoliko preferirate plaćanje platnim karticama, PRIZMA Kragujevac odobrava 5% POPUSTA* za sve kupovine čiji su iznosi 2.400 dinara ili veći.
Prihvatamo sledeće kartice: Visa, Dina, Master Card, Maestro i American Express
*Naznačenih 5% popusta ne važi za kupovine tokom akcijskih popusta, proizvoda koji imaju promo cenu ili u slučaju zamene starog aparata za merenje krvnog pritiska i kada se ostvaruje popust od 2.000 dinara (popusti se u ovakvim situacijama ne sabiraju).

ČEKOVIMA GRAĐANA - BEZ KAMATE – do 12 rata
Kompanija PRIZMA Kragujevac, omogućava kupovinu na rate BEZ KAMATE putem čekova građana. Plaćanje je odloženo do godinu dana, a broj rata, iznose istih i datume realizacije birate prema Vašoj želji.

POST CARD KARTICAMA Poštanske štedionice - BEZ KAMATE - do 6 rata
U saradnji sa Poštanskom štedionicom, kompanija PRIZMA Kragujevac Vam omogućava plaćanje na 6 mesečnih rata BEZ KAMATE, u svim Prizma prodavnicama. Odabirom željenog broja rata, prava rata dospeva na naplatu za 30 dana, od datuma kupovine.

KREDITNIM I DEBITNIM KARTICAMA BANKE INTESA - BEZ KAMATE - do 12 rata
U saradnji BANKOM INTESA kompanija PRIZMA Kragujevac Vam omogućava plaćanje na 12 mesečnih rata BEZ KAMATE u svim Prizma prodavnicama*.

*Plaćanje kreditnim karticama banke INTESA, kao i Visa i Dina debitnim karticama može se izvršiti u svim PRIZMA prodavnicama, izuzev prodavnice u Subotici (Matka Vukovića5).


KREDITNIM KARTICAMA KOMERCIJALNE,  i  MASTERATA KARTICAMA SGS BANKE - BEZ KAMATE - do 12 rata*
U saradnji sa KOMERCIJALNOM i SGS BANKOM kompanija PRIZMA Kragujevac Vam omogućava plaćanje na 12 mesečnih rata BEZ KAMATE.

Plaćanje kreditnim karticama Komercijalne banke može se izvršiti u PRIZMA prodavnicama na sledećim lokacijama: Beograd (Pop Lukina 12), Kragujevac (Dr Zorana Đinđića 9), Novi Sad (Šafarikova 9), Subotica (Matka Vukovića 5), Niš (Vožda Karađorđa 10) i Kraljevo (Cara Lazara 46).
Plaćanje MASTERATA karticama SGS banke može se izvršiti u PRIZMA prodavnicama na sledećim lokacijama: Beograd (Pop Lukina 12, Terazije 35, Požeška 80 i Takovska 18), Kragujevac (Dr Zorana Đinđića 9 i Kralja Aleksandra I Karađorđevića 58), Novi Sad (Šafarikova 9), Niš (Vožda Karađorđa 10) i Kraljevo (Cara Lazara 46).

PLAĆANJE PUTEM PENZIONOG ČEKA - BEZ KAMATE I BEZ UČEŠĆA - 6,12,18 i 24 rate
U saradjni sa republičkim fondom za penziono i zdravstveno osiguranje RF PIO, kompanija PRIZMA KRAGUJEVAC omogućava Vam kupovinu proizvoda na 6,12, 18 ili 24 rate BEZ UČEŠĆA I BEZ KAMATE.
Kako biste obavili ovaj način kupovine potrebno je da u PRIZMA maloprodajni objekat donesete poslednji izveštaj o penziji (penzioni ček) i ličnu kartu na uvid. Penzioni ček zadržavamo i uz ugovor koji potpisujete šaljemo u RF PIO na overu, nakon čega će početi obustave po 1 rate svakog meseca, do isplate celokupnog iznosa kredita. Dakle, nije potrebno da dolazite svakog meseca i uplaćujete rate; obustave automatski vrši penzioni fond. Na penzioni ček se mogu kupiti svi proizvodi osim koncentratora kiseonika.

PLAĆANJE PUTEM ADMINISTARTIVNE ZABRANE (za zaposlena lica) - BEZ KAMATE I BEZ UČEŠĆA - do 12 rata
Zaposlenim licima kompanija PRIZMA Kragujevac omogućava kupovinu na rate BEZ KAMATE putem administrativne zabrane.
Kako biste obavili ovaj način kupovine, neohodno je da obrazac ugovora (preuzet u PRIZMI) overite u računovodstvu Vaše radne oragnizacije, a potom sa overenim obrascem i ličnom kartom u Prizma maloprodajnom objektu obavite kupovinu. Preko administratvne zabrane mogu se kupiti svi proizvodi osim koncentratora kiseonika.

UPLATA NA RAČUN
Željene proizvode možete platiti direktnom uplatom na račun kompanije PRIZMA Kragujevac, uz obavezno navođenje odgovarajućih podataka koje ste dobili u maloprodajnom objektu PRIZME. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

TAX FREE
U svim Prizma prodavnicama, našim kupcima koji su strani državljani dajemo mogućnost kupovine TAX FREE (povraćaj PDV-a na kupljene proizvode u vrednosti od 6.000 dinara i više).

Za sva dodatna pitanja, možete nam se obratiti besplatnim pozivom na broj 0800 200 000 ili putem E-maila: info@prizma.rs

Načini plaćanja u apoteci

Pored oubičajenih načina plaćanja koje nudi Vaša apoteka, kompanija PRIZMA Kragujevac svojim kupcima omogućava kupovinu svojih proizvoda preko penzionog ceka - BEZ KAMATE I BEZ UČEŠĆA - NA 6,12, 18 i 24 rate 

Kako biste obavili ovaj način kupovine u apoteci ili LILLY drogeriji potrebno je da ponesete svoj poslednji izveštaj o penziji (penzioni ček) i ličnu kartu na uvid. Obustave će penzioni fond vršiti automatski, do isplate celokupnog iznosa kredita.

Za sva dodatna pitanja, možete nam se obratiti besplatnim pozivom na broj 0800 200 000 ili putem E-maila: info@prizma.rs