Način plaćanja

Online


PLAĆANJE KARTICAMA

Svoju on-line porudžbinu možete platiti koristeći Vašu Visa, DinaCard, American Express, MasterCard ili Maestro platnu karticu. Kako biste izvršili ovaj način plaćanja potrebno je da izaberete način plaćanja "Platna kartica", a potom ćete biti usmereni na „3D Secure“ stranu banke, gde ćete uneti podatke sa kartice i pratiti dalja uputstva.
Kupac koji koristi uslugu on-line plaćanja platnim karticama preko našeg sajta u obavezi je da ispuni sledeće uslove:

  • Dostava poručenih proizvoda moguća je samo na teritoriji Srbije
  • Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje


PLAĆANJE NA 12 RATA - KREDITNIM KARTICAMA

Vlasnicima Banca Intesa kreditnih kartica pružamo mogućnost plaćanja na rate, bez kamate - do 12 mesečnih rata
Kako biste izvršili ovaj način plaćanja potrebno je da izaberete način plaćanja "Platna kartica", a potom ćete biti usmereni na „3D Secure“ stranu banke, gde ćete uneti podatke sa kartice i pratiti dalja uputstva. Podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu. Nakon unosa podataka sa kartice, sistem će prepoznati da li je plaćanje na rate moguće karticom koju posedujete i dobićete novo polje gde klikom birate željeni broj rata za plaćanje Vaše porudžbine.
Kupac koji koristi uslugu online plaćanja na rate karticama na našoj online prodavnici mora ispunjavati sledeće uslove:

  • Dostava poručenih proizvoda moguća je samo na teritoriji Srbije
  • Samo vlasnik Banca Intesa kreditne kartice može izvršiti plaćanje


UPLATA NA RAČUN

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun kompanije PRIZMA Kragujevac, uz obavezno navođenje odgovarajućeg poziva na broj koji se generiše prilikom poručivanja. Nakon što završite proces poručivanja, na Vašu e-mail adresu će stići popunjena uplatnica sa svim neophodnim podacima za uplatu. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti, banci, ili putem Interneta ukoliko imate Internet pristup svom računu (web banking). Dostava poručenih proizvoda moguća je samo na teritoriji Srbije.


PLAĆANJE POUZEĆEM

Kod plaćanja pouzećem, poručene proizvode plaćate gotovinski, kuriru prilikom preuzimanja poručenih proizvoda.
Dostava poručenih proizvoda je BESPLATNA i moguća je samo na teritoriji Srbije.

Za sva dodatna pitanja, možete nam se obratiti besplatnim pozivom na broj 0800 200 000 ili putem E-maila: prizma@prizma.rs


PORUDŽBINE POUZEĆEM

Svoju porudžbinu nam možete uputiti i besplatnim pozivom na broj 0800 200 000
Dostava je besplatna na sve adrese u R. Srbiji, a plaćanje se vrši kuriru gotovinski prilikom preuzimanja poručenih proizvoda.


KUPOVINA PUTEM PENZIONOG SLANJEM PORUDŽBINE POŠTOM ILI PUTEM-E-MAILa

Kako biste obavili ovaj vid kupovine potrebno je da nam dostavite: poslednji izveštaj o penziji (penzioni ček) i fotokopiju lične karte (lična karta sa čipom mora biti očitana). Pored toga, potrebno je da navedete: Vaš kontakt telefon (fiksni i mobilni), adresu, poštanski broj i mesto/Opštinu, naziv/e aparata koje želite da kupite i željeni broj rata (kupovinom jednom aparata moguće je odabrati broj rata do 12, kupovinom 2 aparata - 18 rata, dok za 3 kupljena aparata moguće je odabrati 24 rate).
Kupovina putem penzionog čeka je BEZ UČEŠĆA I BEZ KAMATE. Troškovi dostave iznose 300 dinara i navedeni su u ugovoru koji penzioner potpisuje prilikom preuzimanja paketa i vraća kuriru (prilikom preuzimanja paketa penzioner ne daje novac kuriru).
Potrebnu dokumentaciju možete poslati Poštom, na adresu Prizme (Kumanovska 8, 34 000 Kragujevac) ili na E-mail adresu: prodajaonline@prizma.rs

Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti putem E-maila prodajaonline@prizma.rs ili besplatnim pozivom 0800 200 000

Plaćanje u PRIZMA prodavnicama

GOTOVINSKO PLAĆANJE - 5% POPUSTA za sve kupovine u vrednosti 2.400 dinara i više
Ukoliko preferirate gotovinsko plaćanje PRIZMA Kragujevac odobrava 5% POPUSTA za sve kupovine čiji su iznosi 2.400 dinara ili veći*.
*Naznačenih 5% popusta ne važi za kupovine tokom akcijskih popusta, proizvoda koji imaju promo cenu ili u slučaju zamene starog aparata za merenje krvnog pritiska i kada se ostvaruje popust od 2.000 dinara (popusti se u ovakvim situacijama ne sabiraju).

PLAĆANJE KARTICAMA - 5% POPUSTA za sve kupovine u vrednosti 2.400 dinara i više
Ukoliko preferirate plaćanje platnim karticama, PRIZMA Kragujevac odobrava 5% POPUSTA za sve kupovine čiji su iznosi 2.400 dinara ili veći*.
Prihvatamo sledeće kartice: Visa, Dina, Master Card, Maestro i American Express
*Naznačenih 5% popusta ne važi za kupovine tokom akcijskih popusta, proizvoda koji imaju promo cenu ili u slučaju zamene starog aparata za merenje krvnog pritiska i kada se ostvaruje popust od 2.000 dinara (popusti se u ovakvim situacijama ne sabiraju).

ČEKOVIMA GRAĐANA - BEZ KAMATE – do 12 rata
Kompanija PRIZMA Kragujevac, omogućava kupovinu na rate BEZ KAMATE putem čekova građana. Plaćanje je odloženo do godinu dana, a broj rata, iznose istih i datume realizacije birate prema Vašoj želji.

POST CARD KARTICAMA Poštanske štedionice - BEZ KAMATE - do 6 rata
U saradnji sa Poštanskom štedionicom, kompanija PRIZMA Kragujevac Vam omogućava plaćanje na 6 mesečnih rata BEZ KAMATE, u svim Prizma prodavnicama. Odabirom željenog broja rata, prava rata dospeva za naplatu za 30 dana, od datuma kupovine.

KREDITNIM KARTICAMA KOMERCIJALNE, BANKE INTESA I MASTERATA KARTICAMA SGS BANKE - BEZ KAMATE - do 12 rata*
U saradnji sa KOMERCIJALNOM, SGS i BANKOM INTESA kompanija PRIZMA Kragujevac Vam omogućava plaćanje na 12 mesečnih rata BEZ KAMATE.

*Plaćanje kreditnim karticama banke INTESA može se izvršiti u svim PRIZMA prodavnicama, izuzev prodavnica u Subotici (Matka Vukovića5) i Beogradu (Čika Ljubina 7).
Plaćanje kreditnim karticama Komercijalne banke može se izvršiti u PRIZMA prodavnicama na sledećim lokacijama: Beograd (Pop Lukina 12), Kragujevac (Dr Zorana Đinđića 9), Novi Sad (Šafarikova 9), Subotica (Matka Vukovića 5), Niš (Vožda Karađorđa 10) i Kraljevo (Cara Lazara 46).
Plaćanje MASTERATA karticama SGS banke može se izvršiti u PRIZMA prodavnicama na sledećim lokacijama: Beograd (Pop Lukina 12, Terazije 35, Požeška 80 i Takovska 18), Kragujevac (Dr Zorana Đinđića 9 i Kralja Aleksandra I Karađorđevića 58), Novi Sad (Šafarikova 9), Niš (Vožda Karađorđa 10) i Kraljevo (Cara Lazara 46).

PLAĆANJE PUTEM PENZIONOG ČEKA - BEZ KAMATE I BEZ UČEŠĆA - 6,12,18 i 24 rate
U saradjni sa republičkim fondom za penziono i zdravstveno osiguranje RF PIO, kompanija PRIZMA KRAGUJEVAC omogućava Vam kupovinu proizvoda na 6,12, 18 ili 24 rate BEZ UČEŠĆA I BEZ KAMATE.
Kako biste obavili ovaj način kupovine potrebno je da u PRIZMA maloprodajni objekat donesete poslednji izveštaj o penziji (penzioni ček) i ličnu kartu na uvid. Penzioni ček zadržavamo i uz ugovor koji potpisujete šaljemo u RF PIO na overu, nakon čega će početi obustave po 1 rate svakog meseca, do isplate celokupnog iznosa kredita. Dakle, nije potrebno da dolazite svakog meseca i uplaćujete rate; obustave automatski vrši penzioni fond.

PLAĆANJE PUTEM ADMINISTARTIVNE ZABRANE (za zaposlena lica) - BEZ KAMATE I BEZ UČEŠĆA - do 12 rata
Zaposlenim licima kompanija PRIZMA Kragujevac omogućava kupovinu na rate BEZ KAMATE putem administrativne zabrane.
Kako biste obavili ovaj način kupovine, neohodno je da obrazac ugovora (preuzet u PRIZMI) overite u računovodstvu Vaše radne oragnizacije, a potom sa overenim obrascem i ličnom kartom u Prizma maloprodajnom objektu obavite kupovinu.

UPLATA NA RAČUN
Željene proizvode možete platiti direktnom uplatom na račun kompanije PRIZMA Kragujevac, uz obavezno navođenje odgovarajućih podataka koje ste dobili u maloprodajnom objektu PRIZME. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

TAX FREE
U svim Prizma prodavnicama, našim kupcima koji su strani državljani, dajemo mogućnost kupovine TAX FREE, za zakonski minimalan iznos od 100€ dinarske protivrednosti, obračunat na dan kupovine po važećem kursu NBS.

Više informacija pogledajte na sajtu Poreske Uprave

Za sva dodatna pitanja, možete nam se obratiti besplatnim pozivom na broj 0800 200 000 ili putem E-maila: prizma@prizma.rs

Načini plaćanja u apoteci

Pored oubičajenih načina plaćanja koje nudi Vaša apoteka, kompanija PRIZMA Kragujevac svojim kupcima omogućava kupovinu svojih proizvoda preko penzionog ceka - BEZ KAMATE I BEZ UČEŠĆA - NA 6,12, 18 i 24 rate 

Kako biste obavili ovaj način kupovine u apoteci ili LILLY drogeriji potrebno je da ponesete svoj poslednji izveštaj o penziji (penzioni ček) i ličnu kartu na uvid. Obustave će penzioni fond vršiti automatski, do isplate celokupnog iznosa kredita.

Za sva dodatna pitanja, možete nam se obratiti besplatnim pozivom na broj 0800 200 000 ili putem E-maila: prizma@prizma.rs

Datum rođenja /
Za više informacija, pogledajte politiku privatnosti