PORUDŽBINE


Sve proizvode PRIZMA prodajnog asortimana, možete kupiti direktno na našem sajtu, poručiti besplatnim pozivom Call Centra na broj 0800 200 000 ili slanjem e-maila na prizma@prizma.rs

BESPLATNA ISPORUKA

Isporuku poručenih proizvoda vršimo u roku od 24h* isključivo na teritoriji Republike Srbije.
ISPORUKA JE BESPLATNA za sve vrednosti porudžbina.

*Isporuka poručenih proizvoda vrši se u roku od 24/48h, u zavisnosti od dana obrade porudžbine.
Porudžbine kreirane radnim danima do 15h, biće obrađene i dostavljene kurirskoj službi za slanje istog dana, dok će porudžbine kreirane nakon 15h biti obrađene narednog radnog dana. Porudžbine kreirane subotom i nedeljom biće obrađene u ponedeljak, dok će porudžbine kreirane tokom državnih i verskih praznika biti obrađene prvog radnog dana, nakon praznika.

Dostava porudžbine će biti izvršena u roku od 24/48h na adrese u većim gradovima, a najkasnije u roku od 5 radnih dana na adrese u manjim mestima (dostava se vrši radnim danima). Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Do odstupanja i produženja roka isporuke može doći ukoliko primalac nije na adresi kod pokušaja isporuke, ne javlja se na broj telefona koji je naveo prilikom poručivanja, loših vremenskih uslova ili nepredviđenih situacija na koje kompanija PRIZMA nije mogla da utiče.

Datum rođenja /
Za više informacija, pogledajte politiku privatnosti