NAŠA PRIČA

Bilo je to 1935. godine, kada je profesor Domenico Ganassini di Camerata odlučio da je došao trenutak da se promeni dotadašnji pristup studijama kozmetike i primenio relevantne naučne metode iz dermatologije na proizvode za lepotu. Zahvaljujući tim studijama, laboratorije za istraživanje Instituta Ganassini primenile su inovativne sastojke i formule koje ciljano i efikasno pružaju «kvalitetna rešenja» za svaki problem vezan za negu lica i tela.
Prava revolucija dolazi 1972. godine, kada nastaje Rilastil: po prvi put se poznavanja i metode farmaceutskih istraživanja primenjuju za negu i lepotu kože. Pre Rilastila, kozmetički proizvodi su prevashodno posedovali karakteristike koje su poboljšavale površinski sloj kože.
Proizvodi Rilastil, pošto su rezultat dugih biohemijskih istraživanja, poklanjaju koži napredniji tretman sa osetnim poboljšanjem nivoa hidratacije i elastičnosti tkiva.
Definisati problem i naći «kvalitetno resenje» je vodeća filozofija Rilastila već 40 godina.
Rilastil je oduvek bio sinonim za najbolji kozmetički brend «made in Italy», ne samo zato što predstavlja rezultat dugogodišnje posvećenosti farmaceutskom istraživanju već i zbog činjenice da se zasniva na konceptu potpunog kvaliteta koji za cilj ima rezultat.

Kvalitet

Kvalitet je suštinska vrednost i istorijski faktor u osnovi smernica Rilastila. Kvalitet je garantovan naporima u stvaranju i formulisanju Rilastil naučnih laboratorija i kontinualnom istraživanju u formulisanju i proizvodnji. Strogo odabrane aktivne komponente obezbeđuju najbolji kvalitet, najvišu kozmetičku prijatnost i visoke performanse.

Sigurnost

Dermatološka sigurnost je zagarantovana dermatološki i mikrobiološki testiranim formulama, strogo odabranim aktivnim komponentama, testiranjem sirovina, poluproizvoda i gotovih proizvoda.

Efikasnost

Inovativne aktivne komponente, posebne formule, upotreba sigurnih materijala za pakovanje koji čuvaju integritet formula, klinička ispitivanja i visoko kvalitetna obrada garantuju efikasnost Rilastil preparata.

Datum rođenja /
Za više informacija, pogledajte politiku privatnosti