BESPLATNA DOSTAVA U ROKU OD 24/48H*


Sve proizvode PRIZMA prodajnog asortimana, možete kupiti direktno na našem sajtu, poručiti besplatnim pozivom Call Centra na broj 0800 200 000 ili slanjem porudžbine putem e-maila na info@prizma.rs

VAŽNO OBAVEŠTENJE

Trenutno besplatnu dostavu na teritoriji svih beogradskih opština vršimo koristeći usluge GLS kurirske službe, dok dostavu u ostalim mestima vršimo kurirskom službom Post Express. DOSTAVA JE BESPLATNA za sve vrednosti porudžbina.

BESPLATNA DOSTAVA U ROKU OD 24/48h*

Dostavu poručenih proizvoda vršimo kurirskom službom Post Express, u roku od 24/48h* isključivo na teritoriji Republike Srbije. DOSTAVA JE BESPLATNA za sve vrednosti porudžbina.
*Dostava poručenih proizvoda vrši se u roku od 24/48h, u zavisnosti od dana obrade/prijema porudžbine.
Porudžbine kreirane radnim danima do 13h, biće obrađene i dostavljene kurirskoj službi za slanje istog dana, dok će porudžbine kreirane nakon 13h biti obrađene narednog radnog dana. Porudžbine kreirane subotom i nedeljom biće obrađene u ponedeljak, dok će porudžbine kreirane tokom državnih i verskih praznika biti obrađene prvog radnog dana, nakon praznika.
Dostava će biti izvršena u roku od 24/48h na adrese u većim gradovima, a najkasnije u roku od 5 radnih dana na adrese u manjim mestima (dostava se vrši radnim danima, do 19h).
Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku (uobičajena praksa je da Vas kurir kontaktira pre isporuke paketa).
Do odstupanja i produženja roka isporuke može doći ukoliko primalac nije na adresi kod pokušaja isporuke, ne javlja se na broj telefona koji je naveo prilikom poručivanja, loših vremenskih uslova ili nepredviđenih situacija na koje kompanija PRIZMA nije mogla da utiče. U određenim situacijama može se dogoditi da se obrada porudžbine prolongira zbog ograničenih zaliha proizvoda, o čemu kupac bude blagovremeno obavešten.
Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket. Ukoliko uočite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite putem email-a info@prizma.rs. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja preuzmite istu i potpišite kuriru adresnicu.

Za sva dodatna pitanja, možete nam se obratiti slanjem e-maila na info@prizma.rs ili pozivom na broj 034 356 890

Datum rođenja /
Za više informacija, pogledajte politiku privatnosti