Način plaćanja

Plaćanje u PRIZMA prodavnicama

 • Gotovinsko plaćanje

  5% POPUSTA za kupovine u vrednosti 12.000 dinara i više

  PRIZMA Kragujevac odobrava 5% POPUSTA za kupovine čiji su iznosi 12.000 dinara ili veći*.
  *Naznačenih 5% popusta ne važi za potrošni materijal, rezervne delove i Littmann stetoskope. Navedeni popust ne može se kombinovati sa drugim popustima, akcijama i promotivnim cenama (popusti se u ovakvim situacijama ne sabiraju).

 • Čekovima građana

  do 12 rata – BEZ KAMATE

  Kompanija PRIZMA Kragujevac, omogućava kupovinu na rate BEZ KAMATE putem čekova građana. Plaćanje je odloženo do godinu dana, a broj rata, iznose istih i datume realizacije birate prema Vašoj želji.

 • Plaćanje karticama

  5% POPUSTA za kupovine u vrednosti 12.000 dinara i više

  Ukoliko preferirate plaćanje platnim karticama, PRIZMA Kragujevac odobrava 5% POPUSTA* za kupovine čiji su iznosi 12.000 dinara ili veći*.
  Prihvatamo sledeće kartice: Visa, Dina, Master Card, Maestro i American Express
  *Naznačenih 5% popusta ne važi za potrošni materijal, rezervne delove i Littmann stetoskope. Navedeni popost ne može se kombinovati sa drugim popustima, akcijama i promotivnim cenama (popusti se u ovakvim situacijama ne sabiraju).

 • Post card karticama Poštanske štedionice

  do 6 rata – BEZ KAMATE

  U saradnji sa Poštanskom štedionicom, kompanija PRIZMA Kragujevac Vam omogućava plaćanje na 6 mesečnih rata BEZ KAMATE u svim Prizma prodavnicama. Odabirom željenog broja rata, prava rata dospeva na naplatu za 30 dana, od datuma kupovine.

 • Kreditnim i debitnim karticama banke INTESA

  do 12 rata- BEZ KAMATE

  U saradnji sa BANKOM INTESA kompanija PRIZMA Kragujevac Vam omogućava plaćanje na 12 mesečnih rata BEZ KAMATE u svim Prizma prodavnicama*.

  *Plaćanje kreditnim karticama BANKE INTESA, kao i Visa i Dina debitnim karticama može se izvršiti u svim PRIZMA prodavnicama, izuzev u prodavnici u Subotici (Matka Vukovića 5)

 • Kreditnim karticama Komercijalne i masterata karticama OTP banke  

  BEZ KAMATE - do 12 rata*

  U saradnji sa KOMERCIJALNOM i OTP BANKOM kompanija PRIZMA Kragujevac Vam omogućava plaćanje na 12 mesečnih rata BEZ KAMATE.

  *Plaćanje kreditnim karticama Komercijalne banke može se izvršiti u PRIZMA prodavnicama na sledećim lokacijama: Beograd (Pop Lukina 12), Kragujevac (Dr Zorana Đinđića 9), Novi Sad (Šafarikova 9), Subotica (Matka Vukovića 5), Niš (Vožda Karađorđa 10) i Kraljevo (Cara Lazara 46).
  Plaćanje MASTERATA karticama OTP banke može se izvršiti u PRIZMA prodavnicama na sledećim lokacijama: Beograd (Pop Lukina 12, Terazije 35, Požeška 80 i Takovska 18), Kragujevac (Dr Zorana Đinđića 9 i Kralja Aleksandra I Karađorđevića 58), Novi Sad (Šafarikova 9), Niš (Vožda Karađorđa 10) i Kraljevo (Cara Lazara 46).

 • Plaćanje putem penzionog čeka

  BEZ KAMATE I BEZ UČEŠĆA - 6,12,18 i 24 rate

  U saradjni sa republičkim fondom za penziono i zdravstveno osiguranje RF PIO, kompanija PRIZMA KRAGUJEVAC omogućava Vam kupovinu proizvoda na 6,12, 18 ili 24 rate BEZ UČEŠĆA I BEZ KAMATE (kupovinom jednom aparata moguće je odabrati broj rata do 12, kupovinom 2 aparata - 18 rata, dok za 3 kupljena aparata moguće je odabrati 24 rate).
  Kako biste obavili ovaj način kupovine potrebno je da u PRIZMA maloprodajni objekat donesete poslednji izveštaj o penziji (penzioni ček) i ličnu kartu na uvid. Penzioni ček zadržavamo i uz ugovor koji potpisujete šaljemo u RF PIO na overu, nakon čega će početi obustave po 1 rate svakog meseca, do isplate celokupnog iznosa kredita. Dakle, nije potrebno da dolazite svakog meseca i uplaćujete rate; obustave automatski vrši penzioni fond.

 • Plaćanje putem administartivne zabrane

  BEZ KAMATE I BEZ UČEŠĆA - do 12 rata

  Zaposlenim licima kompanija PRIZMA Kragujevac omogućava kupovinu na rate BEZ KAMATE putem administrativne zabrane*.
  Kako biste obavili ovaj način kupovine, neohodno je da obrazac ugovora (preuzet u PRIZMI) overite u računovodstvu Vaše radne oragnizacije, a potom sa overenim obrascem i ličnom kartom u Prizma maloprodajnom objektu obavite kupovinu.
  *Preduslov za kupovinu preko administrativne zabrane je da komanija Prizma ima sklopljen ugovor sa Vašom radnom organizacijom ili sindikatom Vaše radne organizacije.

 • Uplata na račun

  Željene proizvode možete platiti direktnom uplatom na račun kompanije PRIZMA Kragujevac, uz obavezno navođenje odgovarajućih podataka koje ste dobili u maloprodajnom objektu PRIZME. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

 • Tax free

  U svim Prizma prodavnicama, našim kupcima koji su strani državljani dajemo mogućnost kupovine TAX FREE (povraćaj PDV-a na kupljene proizvode u vrednosti od 6.000 dinara i više).

Za sva dodatna pitanja, možete nam se obratiti besplatnim pozivom na broj 0800 200 000 ili putem E-maila: info@prizma.rs

Datum rođenja /
Za više informacija, pogledajte politiku privatnosti