Načini plaćanja

Plaćanje u PRIZMA prodavnicama

GOTOVINSKO PLAĆANJE - 5% POPUSTA za kupovine u vrednosti 2.400 dinara i više
Ukoliko preferirate gotovinsko plaćanje PRIZMA Kragujevac odobrava 5% POPUSTA za sve kupovine čiji su iznosi 2.400 dinara ili veći*.
*Naznačenih 5% popusta ne važi za kupovine tokom akcijskih popusta, proizvoda koji imaju promo cenu ili u slučaju zamene starog aparata za merenje krvnog pritiska i kada se ostvaruje popust od 2.000 dinara (popusti se u ovakvim situacijama ne sabiraju).


PLAĆANJE KARTICAMA - 5% POPUSTA za sve kupovine u vrednosti 2.400 dinara i više
Ukoliko preferirate plaćanje platnim karticama, PRIZMA Kragujevac odobrava 5% POPUSTA* za sve kupovine čiji su iznosi 2.400 dinara ili veći.
Prihvatamo sledeće kartice: Visa, Dina, Master Card, Maestro i American Express
*Naznačenih 5% popusta ne važi za kupovine tokom akcijskih popusta, proizvoda koji imaju promo cenu ili u slučaju zamene starog aparata za merenje krvnog pritiska kada se ostvaruje popust od 2.000 dinara (popusti se u ovakvim situacijama ne sabiraju).

ČEKOVIMA GRAĐANA - BEZ KAMATE – do 12 rata
Kompanija PRIZMA Kragujevac, omogućava kupovinu na rate BEZ KAMATE putem čekova građana. Plaćanje je odloženo do godinu dana, a broj rata, iznose istih i datume realizacije birate prema Vašoj želji.


POST CARD KARTICAMA Poštanske štedionice - BEZ KAMATE - do 6 rata
U saradnji sa Poštanskom štedionicom, kompanija PRIZMA Kragujevac Vam omogućava plaćanje na 6 mesečnih rata BEZ KAMATE, u svim Prizma prodavnicama. Odabirom željenog broja rata, prava rata dospeva za naplatu za 30 dana, od datuma kupovine.


KREDITNIM KARTICAMA KOMERCIJALNE, BANKE INTESA I MASTERATA KARTICAMA SGS BANKE - BEZ KAMATE - do 12 rata*
U saradnji sa KOMERCIJALNOM, SGS i BANKOM INTESA kompanija PRIZMA Kragujevac Vam omogućava plaćanje na 12 mesečnih rata BEZ KAMATE.

*Plaćanje kreditnim karticama banke INTESA može se izvršiti u svim PRIZMA prodavnicama, izuzev prodavnice u Subotici (Matka Vukovića 5).
Plaćanje kreditnim karticama Komercijalne banke može se izvršiti u PRIZMA prodavnicama na sledećim lokacijama: Beograd (Pop Lukina 12), Kragujevac (Dr Zorana Đinđića 9), Novi Sad (Šafarikova 9), Subotica (Matka Vukovića 5), Niš (Vožda Karađorđa 10) i Kraljevo (Cara Lazara 46).
Plaćanje MASTERATA karticama SGS banke može se izvršiti u PRIZMA prodavnicama na sledećim lokacijama: Beograd (Pop Lukina 12, Terazije 35, Požeška 80 i Takovska 18), Kragujevac (Dr Zorana Đinđića 9 i Kralja Aleksandra I Karađorđevića 58), Novi Sad (Šafarikova 9), Niš (Vožda Karađorđa 10) i Kraljevo (Cara Lazara 46).


PLAĆANJE PUTEM PENZIONOG ČEKA - BEZ KAMATE I BEZ UČEŠĆA - 6,12,18 i 24 rate
U saradjni sa republičkim fondom za penziono i zdravstveno osiguranje RF PIO, kompanija PRIZMA KRAGUJEVAC omogućava Vam kupovinu proizvoda na 6,12, 18 ili 24 rate BEZ UČEŠĆA I BEZ KAMATE (kupovinom jednom aparata moguće je odabrati broj rata do 12, kupovinom 2 aparata - 18 rata, dok za 3 kupljena aparata moguće je odabrati 24 rate).
Kako biste obavili ovaj način kupovine potrebno je da u PRIZMA maloprodajni objekat donesete poslednji izveštaj o penziji (penzioni ček) i ličnu kartu na uvid. Penzioni ček zadržavamo i uz ugovor koji potpisujete šaljemo u RF PIO na overu, nakon čega će početi obustave po 1 rate svakog meseca, do isplate celokupnog iznosa kredita. Dakle, nije potrebno da dolazite svakog meseca i uplaćujete rate; obustave automatski vrši penzioni fond. Na penzioni ček se mogu kupiti svi proizvodi osim koncentratora kiseonika.


PLAĆANJE PUTEM ADMINISTARTIVNE ZABRANE (za zaposlena lica) - BEZ KAMATE I BEZ UČEŠĆA - do 12 rata
Zaposlenim licima kompanija PRIZMA Kragujevac omogućava kupovinu na rate BEZ KAMATE putem administrativne zabrane.
Kako biste obavili ovaj način kupovine, neohodno je da obrazac ugovora (preuzet u PRIZMI) overite u računovodstvu Vaše radne oragnizacije, a potom sa overenim obrascem i ličnom kartom u Prizma maloprodajnom objektu obavite kupovinu. Preko administratvne zabrane mogu se kupiti svi proizvodi osim koncentratora kiseonika.


UPLATA NA RAČUN
Željene proizvode možete platiti direktnom uplatom na račun kompanije PRIZMA Kragujevac, uz obavezno navođenje odgovarajućih podataka koje ste dobili u maloprodajnom objektu PRIZME. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).


TAX FREE
U svim Prizma prodavnicama, našim kupcima koji su strani državljani dajemo mogućnost kupovine TAX FREE (povraćaj PDV-a na kupljene proizvode u vrednosti od 6.000 dinara i više).


Za sva dodatna pitanja, možete nam se obratiti besplatnim pozivom na broj 0800 200 000 ili putem E-maila: prizma@prizma.rs

Datum rođenja /
Za više informacija, pogledajte politiku privatnosti