Načini plaćanja

Plaćanje u PRIZMA prodavnicama

GOTOVINSKO PLAĆANJE

5% POPUSTA za kupovine u vrednosti 2.400 dinara i više
Ukoliko preferirate gotovinsko plaćanje PRIZMA Kragujevac odobrava 5% POPUSTA za sve kupovine čiji su iznosi 2.400 dinara ili veći*.
*Naznačenih 5% popusta ne važi za kupovine tokom akcijskih popusta, proizvoda koji imaju promo cenu ili u slučaju zamene starog aparata za merenje krvnog pritiska i kada se ostvaruje popust od 2.000 dinara (popusti se u ovakvim situacijama ne sabiraju).

ČEKOVIMA GRAĐANA

BEZ KAMATE – do 12 rata
Kompanija PRIZMA Kragujevac, omogućava kupovinu na rate BEZ KAMATE putem čekova građana. Plaćanje je odloženo do godinu dana, a broj rata, iznose istih i datume realizacije birate prema Vašoj želji.

PLAĆANJE KARTICAMA

5% POPUSTA za sve kupovine u vrednosti 2.400 dinara i više
Ukoliko preferirate plaćanje platnim karticama, PRIZMA Kragujevac odobrava 5% POPUSTA* za sve kupovine čiji su iznosi 2.400 dinara ili veći.
Prihvatamo sledeće kartice: Visa, Dina, Master Card, Maestro i American Express
*Naznačenih 5% popusta ne važi za kupovine tokom akcijskih popusta, proizvoda koji imaju promo cenu ili u slučaju zamene starog aparata za merenje krvnog pritiska kada se ostvaruje popust od 2.000 dinara (popusti se u ovakvim situacijama ne sabiraju).

POST CARD KARTICAMA Poštanske štedionice

BEZ KAMATE - do 6 rata
U saradnji sa Poštanskom štedionicom, kompanija PRIZMA Kragujevac Vam omogućava plaćanje na 6 mesečnih rata BEZ KAMATE, u svim Prizma prodavnicama. Odabirom željenog broja rata, prava rata dospeva na naplatu za 30 dana, od datuma kupovine.

KREDITNIM I DEBITNIM KARTICAMA BANKE INTESA

BEZ KAMATE - do 12 rata
U saradnji BANKOM INTESA kompanija PRIZMA Kragujevac Vam omogućava plaćanje na 12 mesečnih rata BEZ KAMATE u svim Prizma prodavnicama*.

*Plaćanje kreditnim karticama BANKE INTESA, kao i Visa i Dina debitnim karticama može se izvršiti u svim PRIZMA prodavnicama, izuzev prodavnice u Subotici (Matka Vukovića5).

KREDITNIM KARTICAMA KOMERCIJALNE, MASTERATA KARTICAMA SGS BANKE  

BEZ KAMATE - do 12 rata*
U saradnji sa KOMERCIJALNOM i SGS BANKOM kompanija PRIZMA Kragujevac Vam omogućava plaćanje na 12 mesečnih rata BEZ KAMATE.

Plaćanje kreditnim karticama Komercijalne banke može se izvršiti u PRIZMA prodavnicama na sledećim lokacijama: Beograd (Pop Lukina 12), Kragujevac (Dr Zorana Đinđića 9), Novi Sad (Šafarikova 9), Subotica (Matka Vukovića 5), Niš (Vožda Karađorđa 10) i Kraljevo (Cara Lazara 46).
Plaćanje MASTERATA karticama SGS banke može se izvršiti u PRIZMA prodavnicama na sledećim lokacijama: Beograd (Pop Lukina 12, Terazije 35, Požeška 80 i Takovska 18), Kragujevac (Dr Zorana Đinđića 9 i Kralja Aleksandra I Karađorđevića 58), Novi Sad (Šafarikova 9), Niš (Vožda Karađorđa 10) i Kraljevo (Cara Lazara 46).

PLAĆANJE PUTEM PENZIONOG ČEKA

BEZ KAMATE I BEZ UČEŠĆA - 6,12,18 i 24 rate
U saradjni sa republičkim fondom za penziono i zdravstveno osiguranje RF PIO, kompanija PRIZMA KRAGUJEVAC omogućava Vam kupovinu proizvoda na 6,12, 18 ili 24 rate BEZ UČEŠĆA I BEZ KAMATE (kupovinom jednom aparata moguće je odabrati broj rata do 12, kupovinom 2 aparata - 18 rata, dok za 3 kupljena aparata moguće je odabrati 24 rate).
Kako biste obavili ovaj način kupovine potrebno je da u PRIZMA maloprodajni objekat donesete poslednji izveštaj o penziji (penzioni ček) i ličnu kartu na uvid. Penzioni ček zadržavamo i uz ugovor koji potpisujete šaljemo u RF PIO na overu, nakon čega će početi obustave po 1 rate svakog meseca, do isplate celokupnog iznosa kredita. Dakle, nije potrebno da dolazite svakog meseca i uplaćujete rate; obustave automatski vrši penzioni fond. Na penzioni ček se mogu kupiti svi proizvodi osim koncentratora kiseonika.

PLAĆANJE PUTEM ADMINISTARTIVNE ZABRANE (za zaposlena lica)

BEZ KAMATE I BEZ UČEŠĆA - do 12 rata
Zaposlenim licima kompanija PRIZMA Kragujevac omogućava kupovinu na rate BEZ KAMATE putem administrativne zabrane.
Kako biste obavili ovaj način kupovine, neohodno je da obrazac ugovora (preuzet u PRIZMI) overite u računovodstvu Vaše radne oragnizacije, a potom sa overenim obrascem i ličnom kartom u Prizma maloprodajnom objektu obavite kupovinu. Preko administratvne zabrane mogu se kupiti svi proizvodi osim koncentratora kiseonika.

UPLATA NA RAČUN

Željene proizvode možete platiti direktnom uplatom na račun kompanije PRIZMA Kragujevac, uz obavezno navođenje odgovarajućih podataka koje ste dobili u maloprodajnom objektu PRIZME. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

TAX FREE

U svim Prizma prodavnicama, našim kupcima koji su strani državljani dajemo mogućnost kupovine TAX FREE (povraćaj PDV-a na kupljene proizvode u vrednosti od 6.000 dinara i više).

Za sva dodatna pitanja, možete nam se obratiti besplatnim pozivom na broj 0800 200 000 ili putem E-maila: info@prizma.rs

Datum rođenja /
Za više informacija, pogledajte politiku privatnosti