POVOLJNOSTI ZA PENZIONERE

KUPOVINA NA RATE - BEZ KAMATE I BEZ UČEŠĆA - 6, 12, 18 i 24 rate

U saradjni sa Republičkim fondom za penzijsko i zdravstveno osiguranje (RF PIO fond), kompanija PRIZMA KRAGUJEVAC penzionerima omogućava kupovinu proizvoda na 6, 12, 18 ili 24 rate,
uz poslednji izveštaj o penziji (penzioni ček) i ličnu kartu. Ovakav način kupovine je veoma jednostavan i brz, i može se obaviti:

 • U svim PRIZMA prodavnicama

  Sve što je potrebno da penzioner uradi je da:

  • dođe do najbliže Prizma prodavnice
  • ponese poslednji izveštaj o penziji (penzioni ček)
  • ponese ličnu kartu
  • i odabere željene proizvode
  U prodavnici se odmah potpisuje administrativna zabrana na penziju, odnosno ugovor po kome će se jednom mesečno od penzije odbijati po jedna rata, do isplate celokupnog iznosa kredita (dakle, nije potrebno da dolazite svakog meseca i uplaćujete rate; obustave automatski vrši penzioni fond). Kupljeni proizvodi se preuzimaju odmah, a ljubazno osoblje će pojasniti način upotrebe proizvoda uz dodatne savete.
  Lokacije PRIZMA prodavnica možete pogledati na linku ovde.

 • Slanjem potrebne dokumentacije

  Za sve penzionere koji žive u mestima gde nemamo naše prodajno mesto obezbedili smo besplatnu dostavu poručenih proizvoda na rate.
  Kako bi se obavio ovakav način kupovine, potrebno je dostaviti nam potrebnu dokumentaciju: poslednji izveštaj o penziji (penzioni ček) i fotokopiju lične karte (lična karta sa čipom mora biti očitana). Dokumantaciju nam možete poslati Poštom, na adresu Prizme (Kumanovska 8, 34 000 Kragujevac) ili na E-mail adresu: info@prizma.rs.
  Pored navedene dokumentacije, u pismu je potrebno navesti: kontakt telefon penzionera (fiksni i mobilni), adresu, poštanski broj i mesto/Opštinu, naziv/e aparata koje želite da kupite i željeni broj rata. Kupovinom jednom aparata moguće je odabrati broj rata do 12, kupovinom 2 aparata - maksimalno 18 rata, dok za 3 kupljena aparata moguće je odabrati maksimalno 24 rate). Prilikom slanja porudžbine elektronskom poštom, dokumantacija može biti skenirana ili u vidu fotografije.
  Na adresu penzionera šalju se poručeni proizvodi i aministrativna zabrana (ugovor) koju kurir zajedno sa poručenim proizvodima dostavlja na adresu penzionera. Tom prilikom penzioner preuzima poručeni proizvod, potpisuje ugovor i zadržava jedan primerak, dok preostala 2 primerka kurir vraća Prizmi.

 • U apotekama i LILLY drogerijama širom Srbije

  Pored uobičajenih načina plaćanja koje nudi Vaša apoteka, kompanija PRIZMA Kragujevac kupcima omogućava kupovinu svojih proizvoda preko penzionog ceka - BEZ KAMATE I BEZ UČEŠĆA - NA 6,12, 18 i 24 rate.
  Kako biste obavili ovaj način kupovine u apoteci ili LILLY drogeriji potrebno je da ponesete svoj poslednji izveštaj o penziji (penzioni ček) i ličnu kartu na uvid.
  U apoteci se odmah potpisuje administrativna zabrana na penziju, odnosno ugovor po kome će se jednom mesečno od penzije odbijati po jedna rata, do isplate celokupnog iznosa kredita. Kupljeni proizvodi se preuzimaju odmah.
  Lokacije apoteka i Lilly drogerija možete pogledati na linku ovde

 • 10% POPUST - UZ PENZIONERSKU KARTICU

  U saradjni sa Republičkim fondom za penzijsko i zdravstveno osiguranje (RF PIO fond), kompanija PRIZMA KRAGUJEVAC DOO vlasnicima PENZIONERSKIH KARTICA omogućava kupovinu proizvoda sa 10% popusta.
  Navedeni popust važi za gotove proizvode iz prodajnog asortimana PRIZMA KRAGUJEVAC DOO.

  • Navedeni popust ne važi za potrošni materijal i rezervne delove
  • Navedeni popust važi samo za gotovinsko i plaćanje karticama (svi vidovi kartica)
  • Navedeni popust ne može se kombinovati sa drugim popustima i akcijama, osim sa akcijom popusta na ispravljač pri kupovini Omron aparata za merenje krvnog pritiska (u tim situacijama, popust na Omron aparat za merenje krvnog pritiska je 10%, popust na ispravljač AC/DC je 40%)
  • Akcija važi do 30.04.2024. godine u svim PRIZMA prodavnicama

  Za sva dodatna pitanja, možete nam se obratiti besplatnim pozivom na broj 0800 200 000 ili putem E-maila: info@prizma.rs