Politika privatnosti

U kompaniji PRIZMA Kragujevac DOO cenimo Vašu privatnost, zato o Vašim podacima izuzetno pažljivo brinemo.
Sve posredovane informacije su sigurne, nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa kompanijom PRIZMA Kragujevac.
Želimo da istaknemo da prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o našim kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla. Svi naši zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.
Takođe želimo da naglasimo da analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.
Prijavljenima na newsletter PRIZMA Kragujevac će povremeno slati marketing obaveštenja na kontakt e-mail naveden prilikom prijave, a korisnici imaju mogućnost da se u svakom trenutku odjave sa ove mailing liste (slanjem poruke na email: info@prizma.rs).

SIGURNOST PRILIKOM PLAĆANJA PLATNIM KARTICAMA

Prilikom kupovine na www.prizma.rs ukoliko je Vaš izbor plaćanje platnom karticom, najvažnije je znati da se ista obavlja na siguran način, bez ikakvog rizika i bez mogućnosti zloupotrebe Vaših podataka i platne kartice. Koristimo najsavremeniju sigurnu uslugu automatske autorizacije.
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica BANKA INTESA Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama banke. Nijednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.
PRIZMA Kragujevac doo zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni ovu Politiku privatnosti. Svaka izmena postaje važeća nakon njenog objavljivanja na sajtu www.prizma.rs. Korisnik se obavezuje da povremeno pročita ovu politiku privatnosti kako bi bio upoznat sa eventualnim izmenama iste. Ukoliko korisnik nastavi da koristi sajt www.prizma.rs nakon bilo koje nove verzije politike privatnosti, podrazumeva se da je istu prihvatio kao važeću. Korisnici našeg sajta prihvataju da se podaci o njima koriste u skladu sa ovom Politikom privatnosti.

Datum rođenja /
Za više informacija, pogledajte politiku privatnosti