Naša priča

PRIZMA Kragujevac DOO je kompanija sa tradicijom dužom od 30 godina, čije su primarne aktivnosti proizvodnja, distribucija i prodaja kućne i profesionalne medicinske opreme.

Od svog osnivanja, 1990. godine, PRIZMA je ekskluzivni distributer programa Omron Healthcare za bivšu Jugoslaviju, a ubrzo zatim postaje i poslovni partner drugih kompanija koje proizvode medicinska sredstava za kućnu i profesionalnu upotrebu, kao što su: Chin Kou Medical Instrument Co. i Apex Biotechnology Corp.

Kako bi osigurala i unapredila svoj razvoj uz istovremeno ostvarenje punog potencijala svojih zaposlenih u sektoru za istraživanje i razvoj, PRIZMA neprestano traga za novim projektima, PRIZMA sarađuje sa domaćim i stranim naučnim i istraživačkim institucijama, uključujući i među ostalim Srpsku akademiju nauka i umetnosti, RVTH Aachen Univerzitet, a sve u cilju usvajanja inovativnih tehnologija koje su dovele do najnovijeg proizvoda PrizNano čija je primena naučno i tehnološki multifunkcionalna.

Konstantan rast i razvoj kompanije je stvorio potrebu za širenjem aktivnosti, tako da je krajem devedesetih godina PRIZMA započela proizvodnju vlastitih medicinskih proizvoda s prvim u nizu - ultrazvučnim inhalatorom BronhiSonic i ispravlječem za snabdevanje medicinskih uređaja električnom energijom.

Praćenje novih tehnologija i kontinuirano ulaganje u istraživanje, razvoj i savremenu opremu, obogatili su naš proizvodni program sve do serijske proizvodnje novih modela inhalatora za kućnu i profesionalnu upotrebu, generatora suvog slanog aerosola za slane sobe, šatore i kabine. Pored gotovih proizvoda, PRIZMA je takođe proizvođač industrijskih komponenti za medicinske i druge proizvode sa širokim spektrom različitih aplikacija.

Sistem proizvodnje, distribucije i prodaje postavljen je u skladu sa industrijskim, socijalnim i ekološkim standardima: EN ISO 13485:2016; ISO 14001:2015; ISO 9001:2015 koji je pronašao svoj puni izraz u finalnim proizvodima čiji je kvalitet označen oznakom CE i UL.

Naši podaci

Naziv: PRIZMA KRAGUJEVAC DOO
Adresa: Kumanovska 8
Mesto: Kragujevac
Država: R. Srbija
Kontakt telefon: 034 330 200
Email adresa: info@prizma.rs
PIB: 101039540
Matični broj: 07377754
Broj računa: 160-351000-11

Datum rođenja /
Za više informacija, pogledajte politiku privatnosti