Način plaćanja

Online

 • Plaćanje karticama

  Svoju online porudžbinu možete platiti koristeći Vašu Visa, DinaCard, American Express, MasterCard ili Maestro platnu karticu. Kako biste izvršili ovaj način plaćanja potrebno je da izaberete način plaćanja "Platna kartica", a potom ćete biti usmereni na „3D Secure“ stranu banke, gde ćete uneti podatke sa kartice i pratiti dalja uputstva.
  Kupac koji koristi uslugu on-line plaćanja platnim karticama preko našeg sajta u obavezi je da ispuni sledeće uslove:

  • Dostava poručenih proizvoda moguća je samo na teritoriji R. Srbije
  • Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje na rate

 • Plaćanje kreditnim karticama - na 12 rata

  Vlasnicima Banca Intesa kreditnih kartica Visa, MasterCard i American Express pružamo mogućnost plaćanja na rate, bez kamate.
  Kako biste izvršili ovaj način plaćanja potrebno je da izaberete način plaćanja "Platna kartica", a potom ćete biti usmereni na „3D Secure“ stranu banke, gde ćete uneti podatke sa kartice i pratiti dalja uputstva. Podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu. Nakon unosa podataka sa kartice, sistem će prepoznati da li je plaćanje na rate moguće karticom koju posedujete i dobićete novo polje gde klikom birate željeni broj rata za plaćanje Vaše porudžbine (2 - 12).
  Kupac koji koristi uslugu online plaćanja na rate karticama na našoj online prodavnici mora ispunjavati sledeće uslove:

  • Samo vlasnik Banca Intesa kreditne kartice može izvršiti plaćanje na rate
  • Dostava poručenih proizvoda moguća je samo na teritoriji R. Srbije

 • Plaćanje pouzećem

  Kod plaćanja pouzećem, online poručene proizvode plaćate gotovinski, kuriru prilikom preuzimanja poručenih proizvoda.
  Dostava poručenih proizvoda je BESPLATNA i moguća je samo na teritoriji R. Srbije.

 • Uplata na račun

  Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun kompanije PRIZMA Kragujevac, uz obavezno navođenje odgovarajućeg poziva na broj koji se generiše prilikom poručivanja. Nakon što završite proces poručivanja, na Vašu e-mail adresu će stići će email sa svim neophodnim podacima za uplatu. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti, banci, ili putem Interneta ukoliko imate Internet pristup svom računu (web banking). Dostava poručenih proizvoda moguća je samo na teritoriji R. Srbije.

Porudžbine pouzećem

 • Plaćanje pouzećem

  Svoju porudžbinu nam možete uputiti i besplatnim pozivom na broj 0800 200 000 , kao i slanjem porudžbine na E-mail info@prizma.rs
  Dostava je besplatna na sve adrese u R. Srbiji, a plaćanje se vrši kuriru gotovinski prilikom preuzimanja poručenih proizvoda.

Za sva dodatna pitanja, možete nam se obratiti besplatnim pozivom na broj 0800 200 000 ili putem E-maila: info@prizma.rs