Način plaćanja

Online načini plaćanja


PLAĆANJE KARTICAMA

Svoju online porudžbinu možete platiti koristeći Vašu Visa, DinaCard, American Express, MasterCard ili Maestro platnu karticu. Kako biste izvršili ovaj način plaćanja potrebno je da izaberete način plaćanja "Platna kartica", a potom ćete biti usmereni na „3D Secure“ stranu banke, gde ćete uneti podatke sa kartice i pratiti dalja uputstva.
Kupac koji koristi uslugu on-line plaćanja platnim karticama preko našeg sajta u obavezi je da ispuni sledeće uslove:

  • Dostava poručenih proizvoda moguća je samo na teritoriji Srbije
  • Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje


PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA - NA 12 RATA

Vlasnicima Banca Intesa kreditnih kartica Visa, MasterCard i American Express pružamo mogućnost plaćanja na rate, bez kamate.
Kako biste izvršili ovaj način plaćanja potrebno je da izaberete način plaćanja "Platna kartica", a potom ćete biti usmereni na „3D Secure“ stranu banke, gde ćete uneti podatke sa kartice i pratiti dalja uputstva. Nakon unosa podataka sa kartice, sistem će prepoznati da li je plaćanje na rate moguće karticom koju posedujete i dobićete novo polje gde klikom birate željeni broj rata za plaćanje Vaše porudžbine (2 - 12).
Kupac koji koristi uslugu online plaćanja na rate karticama na našoj online prodavnici mora ispunjavati sledeće uslove:

  • Dostava poručenih proizvoda moguća je samo na teritoriji Srbije
  • Samo vlasnik Banca Intesa kreditne kartice može izvršiti plaćanje


PLAĆANJE POUZEĆEM

Kod plaćanja pouzećem, poručene proizvode plaćate gotovinski, kuriru prilikom preuzimanja poručenih proizvoda.
Dostava poručenih proizvoda je BESPLATNA i moguća je samo na teritoriji Srbije.


UPLATA NA RAČUN

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun kompanije PRIZMA Kragujevac, uz obavezno navođenje odgovarajućeg poziva na broj koji se generiše prilikom poručivanja. Nakon što završite proces poručivanja, na Vašu e-mail adresu će stići popunjena uplatnica sa svim neophodnim podacima za uplatu. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti, banci, ili putem Interneta ukoliko imate Internet pristup svom računu (web banking). Dostava poručenih proizvoda moguća je samo na teritoriji Srbije.

Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti putem E-maila prodajaonline@prizma.rs

Porudžbine pouzećem


PLAĆANJE POUZEĆEM

Svoju porudžbinu nam možete uputiti i besplatnim pozivom na broj 0800 200 000
Dostava je besplatna na sve adrese u R. Srbiji, a plaćanje se vrši kuriru gotovinski prilikom preuzimanja poručenih proizvoda.


KUPOVINA PUTEM PENZIONOG ČEKA SLANJEM PORUDŽBINE POŠTOM ILI PUTEM-E-MAILa

Kako biste obavili ovaj vid kupovine potrebno je da nam dostavite: poslednji izveštaj o penziji (penzioni ček) i fotokopiju lične karte (lična karta sa čipom mora biti očitana). Pored toga, potrebno je da navedete: Vaš kontakt telefon (fiksni i mobilni), adresu, poštanski broj i mesto/Opštinu, naziv/e aparata koje želite da kupite i željeni broj rata (kupovinom jednom aparata moguće je odabrati broj rata do 12, kupovinom 2 aparata - 18 rata, dok za 3 kupljena aparata moguće je odabrati 24 rate).
Kupovina putem penzionog čeka je BEZ UČEŠĆA I BEZ KAMATE. Troškovi dostave iznose 300 dinara i navedeni su u ugovoru koji penzioner potpisuje prilikom preuzimanja paketa i vraća kuriru (prilikom preuzimanja paketa penzioner ne daje novac kuriru).
Potrebnu dokumentaciju možete poslati Poštom, na adresu Prizme (Kumanovska 8, 34 000 Kragujevac) ili na E-mail adresu: prodajaonline@prizma.rs

Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti putem E-maila prodajaonline@prizma.rs ili besplatnim pozivom 0800 200 000

Datum rođenja /
Za više informacija, pogledajte politiku privatnosti