Uslovi kupovine

Besplatna dostava

Dostava poručenih proizvoda zavisi od momenta kreiranja porudžbine. Porudžbine kreirane radnim danima do 15h, biće obrađene i dostavljene kurirskoj službi za slanje istog dana, dok će porudžbine kreirane nakon 15h biti obrađene narednog radnog dana. Porudžbine kreirane subotom i nedeljom biće obrađene u ponedeljak, dok će porudžbine kreirane tokom državnih i verskih praznika biti obrađene prvog radnog dana, nakon praznika.
Dostava porudžbine će biti izvršena u roku od 24/48h na adrese u većim gradovima, a najkasnije u roku od 5 radnih dana na adrese u manjim mestima (dostava se vrši radnim danima). Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Do odstupanja i produženja roka isporuke može doći ukoliko primalac nije na adresi kod pokušaja isporuke, ne javlja se na broj telefona koji je naveo prilikom poručivanja, loših vremenskih uslova ili nepredviđenih situacija na koje kompanija PRIZMA nije mogla da utiče. Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a.

Preuzimanje pošiljke

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, putem email-a prodajaonline@prizma.rs. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite istu i potpišite kuriru adresnicu. Uobičajena praksa je da Vas kurir kontaktira pre isporuke paketa. Ukoliko niste na adresi prilikom pokušaja isporuke, ostaviže Vam obaveštenje, da paket možete preuzeti u Pošti u narednih 5 dana. za sva dodatna pitanja, možete nam se obratiti slanjem e-maila na prodajaonline@prizma.rs ili pozivom na broj 034 639 3391

Napomena:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima kupovine i korišćenja.

Datum rođenja /
Za više informacija, pogledajte politiku privatnosti